Biljana Davidović tvrdi da je radnica pretukla, strahuje za svoju bezbednost

sep 17, 2021 | Društvo | 0 Komentara


O događajima iz čačanskog Crvenog krsta, koji su ponovo uzburkali čačansku javnost, Biljana Davidović sektetar ove organizacije, za naš portal je govorila iz ugla žrtve, koju je kako tvrdi u njenoj kancelariji fizički napala radnica. 

– Zaposlena se iznenada našla u kancelariji i ščepala me za levu ruku. Potom je i fizički nasrnula na mene što za posledicu ima hematome na levoj ruci, ramenu i dojci… pocepala mi je košulju. Od posledica traume koju sam doživela se još oporavljam, do daljnjeg sam na bolovanju. Imam povišene šećer, pritisak i temperaturu, pod stresom sam – rekla je Biljana Davidović u izjavi za naš medij.Kako je istakla, njoj uskoro ističe mandat u Crvenom krstu, pa joj nije jasno zašto nijedan sekretar u istoriji ove organizacije u Čačku, svoj radni vek nije mogao da okonča na civilizovan način.

– O svemu što se u Crvenom krstu Čačk dešavalo u proteklom periodu, baviće se nadležni organi. Ja više ne želim da narušavam svoje zdravlje, da trpim pretnje i ucene, osećam se nebezbedno. Recimo, jedan od zaposlenih je nedavno u sred noći lupao najpre na vrata zgrade u kojoj živim, a potom i na vrata mog stana i sve to u pijanom stanju, neću to više da trpim – rekla je Davidovićka dodajući da će tražiti zaštitu policije, ako se ovakvi incidenti ponove.

Špijunka.rs

Izložba Risim scenograf

Izložba Risim scenograf

U  izložbenom prostoru galerije Risim od 1. aprila do 1. juna 2021. ljubiteljima umetnosti i filma  biće dostupna izložba pod nazivom Risim scenograf, koja će ovoga puta svetlost baciti na značajan scenografski rad čačanskog umetnika Bogića Risimovića Risima i njegove doprinose u ...
SNEG ZAŠTITIO KAJSIJU OD MRAZA

SNEG ZAŠTITIO KAJSIJU OD MRAZA

ČAČAK – V.D. direktora Instituta za voćarstvo u Čačku Darko Jevremović ocenio je pojavu aprilskog snega i mrazeva kao najkritičniju za kajsiju koja je u punom cvatu.  On je dodao da  se sada najviše strahuje od temperatura koje su najavljene za naredna dva jutra, i smatra da tren...