Biljana Davidović tvrdi da je radnica pretukla, strahuje za svoju bezbednost

sep 17, 2021 | Društvo | 0 Komentara


O događajima iz čačanskog Crvenog krsta, koji su ponovo uzburkali čačansku javnost, Biljana Davidović sektetar ove organizacije, za naš portal je govorila iz ugla žrtve, koju je kako tvrdi u njenoj kancelariji fizički napala radnica. 

– Zaposlena se iznenada našla u kancelariji i ščepala me za levu ruku. Potom je i fizički nasrnula na mene što za posledicu ima hematome na levoj ruci, ramenu i dojci… pocepala mi je košulju. Od posledica traume koju sam doživela se još oporavljam, do daljnjeg sam na bolovanju. Imam povišene šećer, pritisak i temperaturu, pod stresom sam – rekla je Biljana Davidović u izjavi za naš medij.Kako je istakla, njoj uskoro ističe mandat u Crvenom krstu, pa joj nije jasno zašto nijedan sekretar u istoriji ove organizacije u Čačku, svoj radni vek nije mogao da okonča na civilizovan način.

– O svemu što se u Crvenom krstu Čačk dešavalo u proteklom periodu, baviće se nadležni organi. Ja više ne želim da narušavam svoje zdravlje, da trpim pretnje i ucene, osećam se nebezbedno. Recimo, jedan od zaposlenih je nedavno u sred noći lupao najpre na vrata zgrade u kojoj živim, a potom i na vrata mog stana i sve to u pijanom stanju, neću to više da trpim – rekla je Davidovićka dodajući da će tražiti zaštitu policije, ako se ovakvi incidenti ponove.

Špijunka.rs

Od Tornika tri gondole vode na tri strane

Od Tornika tri gondole vode na tri strane

– Očekujemo da će sva dokumentacija za izgradnju nove gondole od zaltiborskog vrha Tornik do Pribojske Banje biti spremna do kraja ove, i da ćemo u gradnju krenuti već početkom sledeće godine, a rok za završetak je godinu dana od početka radova – izjavio je predsednik Opštine Čajetina ...
Pravilnik po pravilima UO Crvenog krsta Čačak zastrašuje zaposlene

Pravilnik po pravilima UO Crvenog krsta Čačak zastrašuje zaposlene

ČAČAK – U čačanskom Crvenom krstu (CK) situacija je i dalje daleko od onakve kakva bi trebalo da bude u jednoj humanitarnoj organizaciji. Umesto da rukovodstvo pokuša da reši nimalo zavidnu situaciju, oni u kolektivu šire strah i netrpeljivost. Naime, postoji sumnja da je Upravni odbor ...