Novi rekorderi u pijanstvu, vozili u stanju potpune alkoholisanosti

okt 25, 2021 | Hronika | 0 Komentara


ČAČAK – Pripadnici saobraćajne policije u Čačku sinoć su na području Ivanjice isključili iz saobraćaja četrdesetdevetogodišnjeg muškarca iz okoline Knića koji je vozio „golf“ sa 2,74 promila alkohola u organizmu. Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Dan ranije, saobraćajna policija u Gornjem Milanovcu je iz saobraćaja isključila pedesetdevetogodišnjeg muškarca koji je automobil Takovskom ulicom vozio sa 2,44 promila alkohola u krvi. 
I ovom vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega je podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja zbog nasilničke vožnje.

spijunka.rs

U subotu na Gradskom trgu humanitarni bazar za Đurđino lečenje

U subotu na Gradskom trgu humanitarni bazar za Đurđino lečenje

Na gradskom trgu u Cacku u subotu 27.11. u periodu od 11 do 17h bice odrzan humanitarni bazar za Djurdju Maksimovic iz Cacka u cilju prikupljanja novcanih sredstava za njeno lecenje.Dodjite da zajednickim snagama i uz lepo druzenje budemo korak blize Djurdjinom bezbriznom detinjstvu.Pozvani su svi k...