Povređen radnik u vojnoj industriji Milan Blagojević u Lučanima, muškarcu izgorelo lice

nov 3, 2021 | Hronika | 0 Komentara

Foto: spijunka.rs

LUČANI – Danas u 11.15 došlo je do požara u vojnoj fabrici „Milan Blagojević“ u Lučanima u kojem je povređen radnik R.M. (47). Manji požar je izbio u pogonu raketnih goriva, a prema rečima PR ove namenske industrije, radnik je prošao sa lakim telesnim povredama u vidu opekotina.

– Kolega je zadobio lakše povrede, opekotine lica, i on je u svesnom stanju odvezen u čačansku bolnicu. On nije životno ugrožen. Ispoštovane su sve mere zaštite na radu i od strane radnika kao i fabrike – izjavila je Milka Božić Jovanović, PR fabrike u Lučanima dodajući da nadležni organi utvrđuju uzrok ovog događaja.

 Povređeni muškarac primljen je u Urgentnu službu čačanske Opšte bolnice, gde je zadržan na lečenju.

– Muškarac je primljen sa opekotinama lica i on je iz Urgentnog poslat u ambulantu za plastičnu hirurgiju. Njegovo zdravstveno stanje je na prijemu bilo stabilno – rekao je dr Saša Jovanović.

spijunka.rs

Korona odnela još dva života u Čačku

Korona odnela još dva života u Čačku

ČAČAK – Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku u protekla 24 sata preminula su još dva pacijenta, reč je o Čačanima starosne dobi 64 i 89 godina.  U kovid paviljonima trenutno su hospitalizovana 160 pacijenata, pet više nego dan pre. U respiratornom centru smešteno je 14 najte...