Turistička organizacija Čačak u konkurenciji za prestižnu nagradu, „Turistički cvet“

nov 17, 2021 | Ekonomija | 0 Komentara

Foto: Turistička organizacija Čačak

Turistička organizacija Čačak nominovana je za nagradu „Turistički cvet“ i u toku je onlajn glasanje. “Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima u Srbiji. 
 
Glasanje za favorita   u   oblasti turističke organizacije, receptivne turističke agencije, manifestacije, smeštajnog objekta, odnosno hotela, najuspešnije organizacije ili pojedinca, moći će da se obavi do 19. novembra.
Glasovi onlajn publike će se zbrajati sa ocenama stručnog žirija, koji će doneti konačnu odluku o dobitnicima najprestižnije nagrade u oblasti turizma.
 
Među kandidatima za najbolju turističku organizaciju u Srbiji je  Turistička organizacija Čačka.
Po mišljenju i reakcijama stručne javnosti, saradnika,  medija i kolega iz Srbije, imajući u vidu realizovane projektne aktivnosti, Turistička organizacija Čačka ima veliku šansu da bude dobitnik ovog prestižnog priznanja u oblasti turizma.

Glasanje se može obaviti na sajtu:
https://turistickicvet.rs/ 

Spijunka.rs

POZNATO IME NOVOG SEKRETARA CRVENOG KRSTA U ČAČKU

POZNATO IME NOVOG SEKRETARA CRVENOG KRSTA U ČAČKU

ČAČAK – SITUACIJA u čačanskoj organizaciji Crvenog krsta (CK) ovih dana je ponovo proključala, i to nakon što je sekretarka Biljana Davidović zaposlenom Petru Jankoviću uručila pisano upozorenje o otkazu. Sve ovo dešava se u trenutku kada su, kako nezvanično saznajemo, Davidovićki odbr...