Turistička organizacija Čačak u konkurenciji za prestižnu nagradu, „Turistički cvet“

nov 17, 2021 | Ekonomija | 0 Komentara

Foto: Turistička organizacija Čačak

Turistička organizacija Čačak nominovana je za nagradu „Turistički cvet“ i u toku je onlajn glasanje. “Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima u Srbiji. 
 
Glasanje za favorita   u   oblasti turističke organizacije, receptivne turističke agencije, manifestacije, smeštajnog objekta, odnosno hotela, najuspešnije organizacije ili pojedinca, moći će da se obavi do 19. novembra.
Glasovi onlajn publike će se zbrajati sa ocenama stručnog žirija, koji će doneti konačnu odluku o dobitnicima najprestižnije nagrade u oblasti turizma.
 
Među kandidatima za najbolju turističku organizaciju u Srbiji je  Turistička organizacija Čačka.
Po mišljenju i reakcijama stručne javnosti, saradnika,  medija i kolega iz Srbije, imajući u vidu realizovane projektne aktivnosti, Turistička organizacija Čačka ima veliku šansu da bude dobitnik ovog prestižnog priznanja u oblasti turizma.

Glasanje se može obaviti na sajtu:
https://turistickicvet.rs/ 

Spijunka.rs

Sekretarka s bolovanja deli otkaze

Sekretarka s bolovanja deli otkaze

Zaposleni u organizaciji Crvenog krsta u Čačku danas su se saopštenjem obratili javnosti povodom, kako navode agonije koja se nastavlja u njihovom kolektivu, a sve zbog otkaza koji je jutros sačekao njihovog kolegu, Petra Jankovića. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.    „P...
Upriličena svečanost za vukovce

Upriličena svečanost za vukovce

I ove godine, tradicionalno je za nosioce Vukovih diploma u Čačku, njih 184, Grad Čačak pripremio svečanost u Domu kulture. Iz srednjih čačanskih škola poteklo je 109 vukovaca, a iz osnovnih sa svim peticama je godinu završilo 75 đaka. Od 184 vukovca, 20 su đaci generacije. Grad Čačak, ...