U čačanskoj bolnici i dalje alarmantno, tri nove žrtve korone, 13 u respiratornom centru

nov 19, 2021 | Društvo | 0 Komentara

Foto: spijunka


ČAČAK – Na kovid odeljenjima čačanske bolnice tokom protekla 24 sata preminula su tri pacijenta, muškarac iz Čačka (62), muškarac iz Lučana (84) i žena iz Prijepolja (77). U četvrtom talasu korona zaraze, od sredine jula do danas, preminulo je 213 pacijenata iz Moravičkog okruga – 153 iz Čačka, 35 iz Ivanjice, 22 iz Lučana i dva iz Gornjeg Milanovca.
U kovid paviljonima čačanske bolnice trenutno je hospitalizovano 105 pacijenata, četiri više nego juče.
U protekla 24 sata primljeno je 16 pacijenata sa simptomima koji ukazuju na moguću infekciju koronavirusom, a devetoro ih je otpušteno na kućno lečenje.
Na pedijatriji je hospitalizovano dvoje kovid pozitivne dete, na ginekologiji porodilja obolela od korone, a dve osobe sa povredama nalaze se u izolaciji na odeljenju hirurgije.
U respiratornom centru leči se 13 bolesnika, od kojih je jedan priključen na respirator.
U prijemno-trijažnoj ambulanti čačanske bolnice juče je evidentirano 109 pregleda, od čega 36 prvih. Dan pre toga bilo je 38 prvih i 57 kontrolnih pregleda.

spijunka.rs

OD KORONE PREMINUO PACIJENT U GORNJEM MILANOVCU

OD KORONE PREMINUO PACIJENT U GORNJEM MILANOVCU

GORNJI MILANOVAC – U kovid paviljonima Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu za protekla 24 sata od posledica kovida preminuo je jedan pacijent. Na grudnom i odeljenju neurologije trenutno se leče 32 pacijenta, od kojih 29 ima pozitivan nalaz PCR testa. Prema navodina dr Predraga Šutića, v.d. dire...
Dostupan uvid u birački spisak opštine Gornji Milanovac

Dostupan uvid u birački spisak opštine Gornji Milanovac

Foto: Opštinska uprava GM GORNJI MILANOVAC – Opštinska uprava Gornjeg Milanovca obaveštava sve sugrađane izlaže na uvid deo biračkog spiska za područje opštine Gornji Milanovac. Uvid u deo Jedinstvenog biračkog spiska vrši se putem računarske opreme unošenjem jedinstvenog matičnog...