Građani blokirali Ibarsku magistralu u Preljini

dec 4, 2021 | Društvo | 0 Komentara

Foto: Spijunka.rs

Nekoliko stotina građana čačanskog i milanovačkog kraja blokirali su danas Ibarsku magistralu u Preljini. Saobraćaj je obustavljen u 14 časova, nekoliko stotina metara ispred petlje auto-puta „Miloš veliki“.

Foto: Spijunka.rs

Kroz blokadu mogu da prođu vozila Hitne pomoći. Na protestu okupljenih, mogu se čuti uzvici „ne damo dedovinu“, „poništite zakon o eksproprijaciji“, „Rio Tinto marš iz Srbije“.

Foto: Spijunka.rs

Prema najavama organizatora, blokada bi trebalo da traje do 15 časova. Međutim, kako se maločas moglo čuti, prekid saobraćaja bi mogao trajati i duže, u zavisnosti od dešavanja u drugim gradovima Srbije.

Spijunka.rs

JVP „Srbijavode“ realizovaće više projekata na području Čačka

JVP „Srbijavode“ realizovaće više projekata na području Čačka

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je danas, zajedno sa svojim saradnicima, održao sastanak sa rukovodstvom JVP „Srbijavode“, kako bi se razmenila mišljenja o realizaciji nekoliko kapitalnih projekata, koje ovo javno preduzeće zajedno sa Gradom Čačkom, sprovodi na našoj teritoriji. U ...
POZNATO IME NOVOG SEKRETARA CRVENOG KRSTA U ČAČKU

POZNATO IME NOVOG SEKRETARA CRVENOG KRSTA U ČAČKU

ČAČAK – SITUACIJA u čačanskoj organizaciji Crvenog krsta (CK) ovih dana je ponovo proključala, i to nakon što je sekretarka Biljana Davidović zaposlenom Petru Jankoviću uručila pisano upozorenje o otkazu. Sve ovo dešava se u trenutku kada su, kako nezvanično saznajemo, Davidovićki odbr...