Građani blokirali Ibarsku magistralu u Preljini

dec 4, 2021 | Društvo | 0 Komentara

Foto: Spijunka.rs

Nekoliko stotina građana čačanskog i milanovačkog kraja blokirali su danas Ibarsku magistralu u Preljini. Saobraćaj je obustavljen u 14 časova, nekoliko stotina metara ispred petlje auto-puta „Miloš veliki“.

Foto: Spijunka.rs

Kroz blokadu mogu da prođu vozila Hitne pomoći. Na protestu okupljenih, mogu se čuti uzvici „ne damo dedovinu“, „poništite zakon o eksproprijaciji“, „Rio Tinto marš iz Srbije“.

Foto: Spijunka.rs

Prema najavama organizatora, blokada bi trebalo da traje do 15 časova. Međutim, kako se maločas moglo čuti, prekid saobraćaja bi mogao trajati i duže, u zavisnosti od dešavanja u drugim gradovima Srbije.

Spijunka.rs

PREMINULO JOŠ TROJE ČAČANA

PREMINULO JOŠ TROJE ČAČANA

ČAČAK – NA svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, u poslednja 24 časa (presek od petka ujutru) preminula su tri pacijenta, i to svo troje iz Čačka: K.D. (92), G.S. i G.B. (82) iz Čačka (pozitivan). Trenutno je hospitalizovano 150 pacijena...
Pravilnik po pravilima UO Crvenog krsta Čačak zastrašuje zaposlene

Pravilnik po pravilima UO Crvenog krsta Čačak zastrašuje zaposlene

ČAČAK – U čačanskom Crvenom krstu (CK) situacija je i dalje daleko od onakve kakva bi trebalo da bude u jednoj humanitarnoj organizaciji. Umesto da rukovodstvo pokuša da reši nimalo zavidnu situaciju, oni u kolektivu šire strah i netrpeljivost. Naime, postoji sumnja da je Upravni odbor ...