Građani blokirali Ibarsku magistralu u Preljini

dec 4, 2021 | Društvo | 0 Komentara

Foto: Spijunka.rs

Nekoliko stotina građana čačanskog i milanovačkog kraja blokirali su danas Ibarsku magistralu u Preljini. Saobraćaj je obustavljen u 14 časova, nekoliko stotina metara ispred petlje auto-puta „Miloš veliki“.

Foto: Spijunka.rs

Kroz blokadu mogu da prođu vozila Hitne pomoći. Na protestu okupljenih, mogu se čuti uzvici „ne damo dedovinu“, „poništite zakon o eksproprijaciji“, „Rio Tinto marš iz Srbije“.

Foto: Spijunka.rs

Prema najavama organizatora, blokada bi trebalo da traje do 15 časova. Međutim, kako se maločas moglo čuti, prekid saobraćaja bi mogao trajati i duže, u zavisnosti od dešavanja u drugim gradovima Srbije.

Spijunka.rs

U čačanskoj kovid bolnici još četiri smrtna ishoda

U čačanskoj kovid bolnici još četiri smrtna ishoda

ČAČAK – Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku u protekla 24 sata preminula su četiri pacijenta. Troje je iz Čačka (40, 52 i 90 godina), a jedan iz Lučana (65). U trećem talasu korona epidemije u Moravičkom okrugu do sada je preminula 341 osoba koja je lečena od korone, od koj...
Dostupan uvid u birački spisak opštine Gornji Milanovac

Dostupan uvid u birački spisak opštine Gornji Milanovac

Foto: Opštinska uprava GM GORNJI MILANOVAC – Opštinska uprava Gornjeg Milanovca obaveštava sve sugrađane izlaže na uvid deo biračkog spiska za područje opštine Gornji Milanovac. Uvid u deo Jedinstvenog biračkog spiska vrši se putem računarske opreme unošenjem jedinstvenog matičnog...