Muškarac 12 sati iza brave zbog vožnje pod dejstvom marihuane

dec 9, 2021 | Hronika | 0 Komentara

Foto: Ilustracija Spijunka


ČAČAK – Pripadnici saobraćajne policije u Čačku isključili su iz saobraćaja tridesetogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom pod dejstvom marihuane.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Čačak, akcija je sprovedena u okviru međunarodne pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Policija je muškarca zaustavila noćas, oko ponoći, za volanom automobila „mazda“, u mestu Trbušani. Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Spijunka

U KOVID BOLNICI U ČAČKU ČAK ČETIRI SMRTNA ISHODA

U KOVID BOLNICI U ČAČKU ČAK ČETIRI SMRTNA ISHODA

ČAČAK – NA kovid odeljenjima Opšte bolnice Čačak u protekla 24 sata preminula su čak četiri pacijenta. Bitku sa koronom su izgubili troje Čačana, dve žene starosne dobi 63 i 75 i muškarac od 85 godina, kao i jedna Ivanjičanka (71). U trećem talasu korona epidemije u Moravičkom okrugu...
Laste preživele mraz i sneg, ako ih ugledate promrzle, ugrejte ptice

Laste preživele mraz i sneg, ako ih ugledate promrzle, ugrejte ptice

ČAČAK – PTICE selice, koje su iz zimovnika u Africi još prošlog meseca počele da se vraćaju u naše krajeve, preživele su sneg i mrazeve. Za laste i rode tmperature ispod nule mogu biti pogubne zbog čega iz Udruženja „Sove na oprezu“ apeluju na građane da pomognu pticama....