Muškarac 12 sati iza brave zbog vožnje pod dejstvom marihuane

dec 9, 2021 | Hronika | 0 Komentara

Foto: Ilustracija Spijunka


ČAČAK – Pripadnici saobraćajne policije u Čačku isključili su iz saobraćaja tridesetogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom pod dejstvom marihuane.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Čačak, akcija je sprovedena u okviru međunarodne pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Policija je muškarca zaustavila noćas, oko ponoći, za volanom automobila „mazda“, u mestu Trbušani. Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Spijunka

Dva smrtna ishoda u kovid bolnici, četvoro na respiratorima

Dva smrtna ishoda u kovid bolnici, četvoro na respiratorima

Dva smrtna ishoda u kovid bolnici u Čačku, opada broj pregleda u kovid ambulanti ČAČAK – Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku u protekla 24 sata preminula su dva pacijenta, žena iz Čačka starosti 66 i muškarac iz Lučana od 78 godina. U kovid paviljonima trenutno je hospitaliz...

Među slepima i slabovidima u Moravičkom okrugu nema nezaposlenih

ČAČAK – Komentarišući aktuelnu situaciju zapošljavanja osoba sa invaliditetom, na društvenim mrežama danas se pojavila objava Saveza slepih Čačak u kojoj oni kažu da u njihovim redovima nema nezaposlenih“ Pošto je aktuelna tema zapošljavanje slepih i slabovidih lica, naša or...