U Ivanjici nema novozaraženih, u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima jednocifren broj novozaraženih

dec 13, 2021 | Društvo | 0 Komentara

Foto: spijunka

ČAČAK – Na svim kovid odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, hospitalizovan je 41 pacijent. U respiratornom centru smešteno je sedam pacijenata, nema pacijenata na respiratoru. U protekla 24 časa bio je otpust sedam i prijem četiri pacijenta.

Borbu sa virusom korona izgubila su dva pacijenta žena iz Čačka (72) i muškarac iz Lučana (84). 
Za poslednja 24 časa u prijemno–trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bila su 22 pregleda, od čega je 13 prvih.
Prema podacima čačanskog Zavoda za javno zdravlje u protekla 24 sata testirano je 125 osoba, od kojih 13 ima pozitivan PCR ili antigen nalaz testa. Od 52 uzorka iz Čačka pozitivnih je četvoro, iz Gornjeg Milanovca od 54 uzorka pozitivnih je četvoro, iz Lučana od 13 uzoraka pozitivnih je petoro i iz Ivanjice od šestoro testiranih, pozitivnih nema. 
Juče je vakcinisan 51 Čačanin, od toga šestoro prvom dozom, 24 drugom, i 21 trećom dozom cepiva.  

Spijunka.rs

Troje Čačana izgubilo bitku sa koronom, juče 17 novozaraženih

Troje Čačana izgubilo bitku sa koronom, juče 17 novozaraženih

ČAČAK –  Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku u protekla 24 sata preminula su tri pacijenta. Bitku sa koronom izgubili su dve žene i muškarac iz Čačka. U četvrtom talasu pandemije u čačanskoj kovid bolnici preminulo je 258 pacijenata iz Moravičkog okruga – 185 iz Ča...