SC „Mladost“ pomaže lečenje male Nađe

dec 25, 2021 | Društvo | 0 Komentara

Foto: SC Mladost

ČAČAK – Na inicijativu Sportskog centra “Mladost“, a uz saradnju sa Fudbalskim savezom grada Čačka ove godine se organizuje prvi “Gradski turnir u malom fudbalu“.  Turnir je hunamitarnog karaktera i SC „Mladost“ želi da pomogne maloj Nađi da prohoda. Sredstva prikuljena na ovom turniru će otići za njeno lečenje. Nakon četiri dana nadmetanja u nedelju su na programu finalni mečevi.

U prvom polufinalnom meču od 17:30 u Sportskoj hali Mladost u Atenici sastaju se Sloboda i Parmenac, dok sat kasnije na programu je meč između Borca i Polet iz Ljubića.


U pauzi između polufinalnih mečeva i finala biće odigran meč mladih nada čačanskog fudbala. U 20 časova planirana je licitacija fudbalskih dresova, a sav prihod kao i sa turnira ide za lečenje male Nađe Đerović. U 20:15 odigraće se meč za treće mesto, dok je veliko finale zakazano za 21 čas. Nagrada za prvo mesto je 100.000 dinara, za drugo 30, treće 20 i četvrto 10 hiljada dinara. Pored takmičarskog turnir ima i humanitarni karakter. Ulaz na tribune tokom finalnom dana biće 200 dinara ili sms poruka 946 na broj 3030.

Takođe, kao i prethodnih dana na vidnim mestima biti postavljene humanitarne kutije u kojima će se prikupljati pomoć za lečenje naše sugrađanke Nađe Đerović.

Spijunka

Troje Čačana izgubilo bitku sa koronom, juče 17 novozaraženih

Troje Čačana izgubilo bitku sa koronom, juče 17 novozaraženih

ČAČAK –  Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku u protekla 24 sata preminula su tri pacijenta. Bitku sa koronom izgubili su dve žene i muškarac iz Čačka. U četvrtom talasu pandemije u čačanskoj kovid bolnici preminulo je 258 pacijenata iz Moravičkog okruga – 185 iz Ča...
Korona u Čačku odnela još tri života, dvoje na respiratorima

Korona u Čačku odnela još tri života, dvoje na respiratorima

Foto: Spijunka ČAČAK – Na kovid odeljenju čačanske bolnice tokom protekla 24 sata preminula su tri pacijenta. Borbu sa koronom izgubili su 86-godišnji Čačanin i muškarac i žena iz Lučana (85 i 79). Od sredine jula do danas, preminulo je 311 pacijenata iz Moravičkog okruga – 221 iz Č...