SC „Mladost“ pomaže lečenje male Nađe

dec 25, 2021 | Društvo | 0 Komentara

Foto: SC Mladost

ČAČAK – Na inicijativu Sportskog centra “Mladost“, a uz saradnju sa Fudbalskim savezom grada Čačka ove godine se organizuje prvi “Gradski turnir u malom fudbalu“.  Turnir je hunamitarnog karaktera i SC „Mladost“ želi da pomogne maloj Nađi da prohoda. Sredstva prikuljena na ovom turniru će otići za njeno lečenje. Nakon četiri dana nadmetanja u nedelju su na programu finalni mečevi.

U prvom polufinalnom meču od 17:30 u Sportskoj hali Mladost u Atenici sastaju se Sloboda i Parmenac, dok sat kasnije na programu je meč između Borca i Polet iz Ljubića.


U pauzi između polufinalnih mečeva i finala biće odigran meč mladih nada čačanskog fudbala. U 20 časova planirana je licitacija fudbalskih dresova, a sav prihod kao i sa turnira ide za lečenje male Nađe Đerović. U 20:15 odigraće se meč za treće mesto, dok je veliko finale zakazano za 21 čas. Nagrada za prvo mesto je 100.000 dinara, za drugo 30, treće 20 i četvrto 10 hiljada dinara. Pored takmičarskog turnir ima i humanitarni karakter. Ulaz na tribune tokom finalnom dana biće 200 dinara ili sms poruka 946 na broj 3030.

Takođe, kao i prethodnih dana na vidnim mestima biti postavljene humanitarne kutije u kojima će se prikupljati pomoć za lečenje naše sugrađanke Nađe Đerović.

Spijunka

Čačanske kamiondžije zarobljene u Ukrajini, nestaje im hrane i goriva

Čačanske kamiondžije zarobljene u Ukrajini, nestaje im hrane i goriva

Foto: Granični prelaz Đakovo – privatna arhiva Na ukrajinsko-rumunskoj granici Đakovo već nekoliko dana zarobljeno je oko 50 srpskih kamiona. Vozačima teretnjaka nije dozvoljeno da sa kamionima prepunim robe napuste teritoriju Ukrajine. Sličnu sudbinu dele i njihove kolege na graničnom ...
Eksplozija u Slobodi!!! FOTO-VIDEO UŽIVO

Eksplozija u Slobodi!!! FOTO-VIDEO UŽIVO

U vojnoj fabrici Sloboda došlo je do eksplozije. Kako nezvanično saznajemo, eksplozija se dogodila u magacinu topovskih granata. Jake detonacije koje su počele oko 01:30 probudile u čačane i veliki broj ljudi je na ulicama. Petnaestak minuta nakon eksplozije, policija je udaljila gradjane i...