Darovi za prvu bebu i majku

jan 1, 2022 | Društvo | 0 Komentara

Foto: Grad Čačak

ČAČAK – Prva beba u 2022. godini – Vukan Jovanović, rođen 1. januara u 2:45 časova,dobila je poklon Grada Čačka – dukat Beli Anđeo, dok je njegova mama Milica Jovanović iz Čačka dobila  vaučer (poklon karticu iz “Akse”) u vrednosti od 50.000 dinara. Njima je darove tradicionalno uručio gradonačelnik Čačka Milun Todorović. 

Milica, kojoj je ovo drugo dete, zahvalila je gradu na poklonima, ali i kako je rekla, divnom osoblju u čačanskom porodilištu uz koje je njen porođaj protekao u najboljem redu.

Foto: Grad Čačak

– Malom Vukanu i njegovoj porodici želim puno ljubavi, zdravlja i uspeha. Ali ne samo njima, već svim roditeljima želim da im deca imaju bezbrižno detinjstvo i da izrastu u dobre i uspešne ljude. Grad Čačak trudiće se i u ovoj godini da najmlađima obezbedi uslove za srećno detinjstvo, a onima koji stasaju u poslovne ljude dobar ambijent da se u našem gradu zapošljavaju i zasnivaju porodice – rekao je gradonačelnik Todorović, čestitajući Novu godinu svim zaposlenima u čačanskom Porodilištu, kojima je i zahvalio za njihov predan rad u ni malo lakim uslovima u protekloj godini.

Inače, u 2021. godini u porodilištu Opšte bolnice Čačak rođeno je 1.195 beba. 

Izvor: spijunka.rs