Gradonačelnik posetio dežurne službe

jan 1, 2022 | Društvo | 0 Komentara

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, nakon što je sa Čačanima na Gradskom trgu dočekao 2022. godinu, zajedno sa svojim saradnicima, posetio je u novogodišnjoj noći dežurne radnike PU Čačak, Hitne pomoći, ispostave Saobraćajne policije i Vatrogasno-spasličaku službu.

Foto: Grad Čačak

– Zaposleni u ovim službama su noćas radili kako bi svi Čačani bili bezbedni. Njihov rad je od neprocenjive važnosti, ne samo ovoga dana, već i čitave godine i hvala im na posvećenosti i odgovornom obavljanju svog posla – rekao je Todorović.

Prema rečima službenika, u Čačku, tokom prvog sata nove godine, nije bilo potrebe za značajnijim intervencijama hitnih službi.

Foto: Grad Čačak

– Drago mi je što je doček 2022. godine i prvi sat protekao bez incidenata i na tome hvala svim našim sugrađanima. Svim dežurnim ekipama poželeli smo srećnu Novu godinu, sa željom da budu zdravi i da imaju što manje intervencija u 2022. godini – naveo je gradonačelnik Čačka.

On je poželeo srećnu Novu i svim Čačanima:

– Svim našim sugrađanima u Novoj godini želim prevashodno zdravlje, sreću i ljubav. Da imamo što više razloga za smeh, a da nemamo nijedan za brigu. Želim vam da ostvarujete svoje snove i radite na tome, a mi ćemo se, zajedno sa vama, truditi da u ovoj godini radimo još bolje radi vas i radi našeg Čačka. Živeli i srećno!

Izvor: spijunka.rs

Na proleće počinje izgradnja Zdravstvene stanice Ljubić

Na proleće počinje izgradnja Zdravstvene stanice Ljubić

Izgled buduće Zdravstvene stanice Ljubić Naredne godine u Ljubiću će početi izgradnja nove „Zdravstvene stanice Ljubić“.  Na projektu se radilo skoro tri godine, a sada su stečeni svi formalno-pravni uslovi za početak izgradnje objekta. Vrednost investicije je 370 miliona di...
Korona odnela još tri života u čačanskoj kovid bolnici

Korona odnela još tri života u čačanskoj kovid bolnici

ČAČAK – Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku tokom protekla 24 sata preminula su tri pacijenta, žena i muškarac iz Čačka starosne dobi 83 i 68 godina, kao i muškarac iz Lučana (79). U kovid paviljonima trenutno je hospitalizovano 155 pacijenta, dva više nego dan ranije. U respira...
Logvinov pretukao odbornika?

Logvinov pretukao odbornika?

Janković tvrdi da je primio više udaraca, Logvinov odgovara da ga nije pipnuo ČAČAK – SITUACIJA u Crvenom krstu u Čačku kao da posle tužbe za mobing, nije dovoljno komplikovana, pa su se dvojica zaposlenih potrudili da usijano stanje u kolektivu dodatno rasplamsaju. Sinoć su se potukli Pet...