Gradonačelnik posetio dežurne službe

jan 1, 2022 | Društvo | 0 Komentara

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, nakon što je sa Čačanima na Gradskom trgu dočekao 2022. godinu, zajedno sa svojim saradnicima, posetio je u novogodišnjoj noći dežurne radnike PU Čačak, Hitne pomoći, ispostave Saobraćajne policije i Vatrogasno-spasličaku službu.

Foto: Grad Čačak

– Zaposleni u ovim službama su noćas radili kako bi svi Čačani bili bezbedni. Njihov rad je od neprocenjive važnosti, ne samo ovoga dana, već i čitave godine i hvala im na posvećenosti i odgovornom obavljanju svog posla – rekao je Todorović.

Prema rečima službenika, u Čačku, tokom prvog sata nove godine, nije bilo potrebe za značajnijim intervencijama hitnih službi.

Foto: Grad Čačak

– Drago mi je što je doček 2022. godine i prvi sat protekao bez incidenata i na tome hvala svim našim sugrađanima. Svim dežurnim ekipama poželeli smo srećnu Novu godinu, sa željom da budu zdravi i da imaju što manje intervencija u 2022. godini – naveo je gradonačelnik Čačka.

On je poželeo srećnu Novu i svim Čačanima:

– Svim našim sugrađanima u Novoj godini želim prevashodno zdravlje, sreću i ljubav. Da imamo što više razloga za smeh, a da nemamo nijedan za brigu. Želim vam da ostvarujete svoje snove i radite na tome, a mi ćemo se, zajedno sa vama, truditi da u ovoj godini radimo još bolje radi vas i radi našeg Čačka. Živeli i srećno!

Izvor: spijunka.rs

Dodeljena priznanja povodom Dana opštine Čajetina

Dodeljena priznanja povodom Dana opštine Čajetina

– U prethodnih godinu dana realizovali smo veliki broj kapitalnih projekata, a započeli smo i neke nove. Najveći deo izdvajanja iz budžeta iskoristili smo za izgradnju i sanaciju puteva i ulica na teritoriji opštine Čajetina, preko 500 miliona dinara, zatim za izgradnju sistema za vodosnabdev...
Sekretarka s bolovanja deli otkaze

Sekretarka s bolovanja deli otkaze

Zaposleni u organizaciji Crvenog krsta u Čačku danas su se saopštenjem obratili javnosti povodom, kako navode agonije koja se nastavlja u njihovom kolektivu, a sve zbog otkaza koji je jutros sačekao njihovog kolegu, Petra Jankovića. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.    „P...