Gradonačelnik posetio dežurne službe

jan 1, 2022 | Društvo | 0 Komentara

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, nakon što je sa Čačanima na Gradskom trgu dočekao 2022. godinu, zajedno sa svojim saradnicima, posetio je u novogodišnjoj noći dežurne radnike PU Čačak, Hitne pomoći, ispostave Saobraćajne policije i Vatrogasno-spasličaku službu.

Foto: Grad Čačak

– Zaposleni u ovim službama su noćas radili kako bi svi Čačani bili bezbedni. Njihov rad je od neprocenjive važnosti, ne samo ovoga dana, već i čitave godine i hvala im na posvećenosti i odgovornom obavljanju svog posla – rekao je Todorović.

Prema rečima službenika, u Čačku, tokom prvog sata nove godine, nije bilo potrebe za značajnijim intervencijama hitnih službi.

Foto: Grad Čačak

– Drago mi je što je doček 2022. godine i prvi sat protekao bez incidenata i na tome hvala svim našim sugrađanima. Svim dežurnim ekipama poželeli smo srećnu Novu godinu, sa željom da budu zdravi i da imaju što manje intervencija u 2022. godini – naveo je gradonačelnik Čačka.

On je poželeo srećnu Novu i svim Čačanima:

– Svim našim sugrađanima u Novoj godini želim prevashodno zdravlje, sreću i ljubav. Da imamo što više razloga za smeh, a da nemamo nijedan za brigu. Želim vam da ostvarujete svoje snove i radite na tome, a mi ćemo se, zajedno sa vama, truditi da u ovoj godini radimo još bolje radi vas i radi našeg Čačka. Živeli i srećno!

Izvor: spijunka.rs

ZBOG SNEŽNE VEJAVICE VANREDNA SITUACIJA U PET IVANJIČKIH SELA

ZBOG SNEŽNE VEJAVICE VANREDNA SITUACIJA U PET IVANJIČKIH SELA

IVANJICA -U Ivanjici je zbog obilnih snežnih padavina i smetova koji su zavejali puteve proglašena vanredna situacija na području pet seoskih mesnih zajednica. Reč je o golijskim selima Pridvorica, Devići, Ostatija, Brusnik, Srednja reka. Prema informacijama iz Štaba za vanredne situacije opš...
Otkazana sednica Upravnog odbora Crvenog krsta u Čačku

Otkazana sednica Upravnog odbora Crvenog krsta u Čačku

ČAČAK – Sednica Upravnog odbora Crvenog krsta u Čačku, koja je trebalo da se održi večeras, je otkazana. Na ovoj sednici je trebalo da bude reči o tužbama sedmoro zaposlenih koji su sekretarku čačanskog CK Biljanu Davidović, tužili za zlostavljanje na radu, kao i o drugim goru...
Darovi za prvu bebu i majku

Darovi za prvu bebu i majku

Foto: Grad Čačak ČAČAK – Prva beba u 2022. godini – Vukan Jovanović, rođen 1. januara u 2:45 časova,dobila je poklon Grada Čačka – dukat Beli Anđeo, dok je njegova mama Milica Jovanović iz Čačka dobila  vaučer (poklon karticu iz “Akse”) u vrednosti...