Todorović: Ne vidim nijedan opravdani razlog za nove blokade puteva

jan 3, 2022 | Politika | 0 Komentara

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku, Milun Todorović, oglasio se danas saopštenjem povodom današnje blokade Ibarske magistrale u Preljini. Saopštenje prenosimo u celosti:


Danas su naši sugrađani, ali i mnogi putnici koji prolaze kroz Čačak, ponovo bili žrtve Đilasove besmislene politike blokade puteva. Iako su aktivisti stizali iz svih krajeva Srbije, danas ih je bilo jedva nekoliko desetina. Ne vidim ni jedan opravdani razlog za nove blokade puteva. Što se tiče promocije njihovih stranaka, mogli su ih bez problema realizovati na mestima na kojima je to po zakonu dozvoljeno.

Zarad istine, predsednik Aleksandar Vučić je učinio sve da se ispoštuje volja naroda, kada je u pitanju povlačenje Zakona o eksproprijaciji i stopiranje svih aktivnosti kompanije „Rio Tinto“, iste one sa kojom su prethodne ugovore i dozvole potpisali predstavnici bivše vlasti, čije su oličenje Boris Tadić, Bojan Pajtić, Vuk Jeremić i Dragan Đilas.

Ovo današnje nasilje nad građanima je očajnički potez bezidejnih uposlenika Dragana Đilasa , poput Nebojše Zelenovića i Mlađana Đorđevića, koji je uzgred i Đilasov kum, u pokušaju da otmu poneki politički poen.

Današnjim okupljanjem još jednom su pokazali ne samo da su u političkom paradoksu, već i u političkom klimaksu. Davno prošlo vreme.

Molim građane da ne nasedaju na njihove provokacije, a državne organe pozivam da rade u skladu sa zakonom i omoguće svima pravo na slobodu kretanja, koju im garantuje Ustav Republike Srbije.

 Milun Todorović, predsednik Gradskog odbora SNS Čačak

U pokušaju napada na prostorije SNS-a, oštećen butik u centru Čačka

U pokušaju napada na prostorije SNS-a, oštećen butik u centru Čačka

Povodom sinoćnog incidenta na Gradskom šetalištu u centru Čačka, kojom prilikom je oštećena prodavnica obuće, oglasio se Gradski odbor Srpske napredne stranke u Čačku, čije saopštenje premosimo u celosti: Tokom protekle noći za sada nepoznati počinilac je, pomoću velikih kamenih bloko...
Sve više pristalica ideja Zdrave Srbije

Sve više pristalica ideja Zdrave Srbije

Foto: Privatna arhiva Zdrava Srbija Čajetina, Kragujevac – Grupa građana „Moje komšije“ iz Kragujevca pristupila je kolektivno stranci Zdrava Srbija (ZS) zbog, kako su rekli, ideja koje zastupa ta stranka, prvenstveno u oblasti podrške povećanju nataliteta, očuvanja nacionaln...
Todorović: Ne vidim nijedan opravdani razlog za nove blokade puteva

Todorović: Ne vidim nijedan opravdani razlog za nove blokade puteva

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku, Milun Todorović, oglasio se danas saopštenjem povodom današnje blokade Ibarske magistrale u Preljini. Saopštenje prenosimo u celosti: Danas su naši sugrađani, ali i mnogi putnici koji prolaze kroz Čačak, ponovo bili žrtve Đilaso...