Ugovori za stručnu paksu i samozapošljavanje za 56 nezaposlenih Gornjomilanovčana

jan 26, 2022 | Društvo | 0 Komentara

Foto: J.V. OU GM


Na osnovu javnog poziva za realizaciju programa stručne prakse u 2021.godini koji se realizuje kroz Lokalni akcioni plan zapošljavanja Opštine Gornji Milanovac za proteklu godinu, 21  nezaposleno  lice  dobilo je priliku stručnog osposobljavanja kod poslodavaca koji su se javili na ovaj javni poziv.

 Nacionalna služba za zapošljavanje-Filijala Čačak i Opština Gornji Milanovac su 19. jula minule godine raspisali i javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencija za samozapošljavanje u 2021. godini, za koju je uslov ispunilo 35 Gornjomilanovčana. 


U četvrtak 27. januara u Velikoj sali opštine Gornji Milanovac sa početkom u 10 časova, predsednik opštine Dejan Kovačević će dodeliti ugovore o stručnom osposobljavanju i ugovore o dodeli subvencija za samozapošljavanje.

JOŠ ČETIRI SMRTNA ISHODA U ČAČKU, NA LEČENJU 139 KOVID PACIJENATA

JOŠ ČETIRI SMRTNA ISHODA U ČAČKU, NA LEČENJU 139 KOVID PACIJENATA

ČAČAK – NA kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku za protekla 24 sata preminula su još četiri pacijenata, tri iz Čačka starosne dobi 53, 71 i 83 godine i jednoj iz Ivanjice (68). Dr Mihailo Luković, šef Radnog tima za praćenje širenja korona virusa u Čačku. Foto: Špijunka.rs U...
Ukradena dokumentacija Crvenog krsta u Čačku

Ukradena dokumentacija Crvenog krsta u Čačku

ČAČAK – U prostorijama Crvenog krsta u Čačku obijen je sef u kom se čuva finansijska i druga dokumentacija vezana za kompletno poslovanje ove organizacije. Provala je najverovatnije obavljena tokom noći, a slučaj je prijavljen policiji, koja je obavila uviđaj. Kako saznajemo, ulazna vr...