Ugovori za stručnu paksu i samozapošljavanje za 56 nezaposlenih Gornjomilanovčana

jan 26, 2022 | Društvo | 0 Komentara

Foto: J.V. OU GM


Na osnovu javnog poziva za realizaciju programa stručne prakse u 2021.godini koji se realizuje kroz Lokalni akcioni plan zapošljavanja Opštine Gornji Milanovac za proteklu godinu, 21  nezaposleno  lice  dobilo je priliku stručnog osposobljavanja kod poslodavaca koji su se javili na ovaj javni poziv.

 Nacionalna služba za zapošljavanje-Filijala Čačak i Opština Gornji Milanovac su 19. jula minule godine raspisali i javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencija za samozapošljavanje u 2021. godini, za koju je uslov ispunilo 35 Gornjomilanovčana. 


U četvrtak 27. januara u Velikoj sali opštine Gornji Milanovac sa početkom u 10 časova, predsednik opštine Dejan Kovačević će dodeliti ugovore o stručnom osposobljavanju i ugovore o dodeli subvencija za samozapošljavanje.

Eksplozija u Slobodi!!! FOTO-VIDEO UŽIVO

Eksplozija u Slobodi!!! FOTO-VIDEO UŽIVO

U vojnoj fabrici Sloboda došlo je do eksplozije. Kako nezvanično saznajemo, eksplozija se dogodila u magacinu topovskih granata. Jake detonacije koje su počele oko 01:30 probudile u čačane i veliki broj ljudi je na ulicama. Petnaestak minuta nakon eksplozije, policija je udaljila gradjane i...

U čačanskoj kovid bolnici pet smrtnih ishoda, troje na respiratorima

U čačanskoj kovid bolnici pet smrtnih ishoda, troje na respiratorima

ČAČAK – Na kovid odeljenju Opšte bolnice u Čačku tokom protekla 24 sata preminulo je petoro pacijenata, četvoro iz Čačka starosti 54, 66, 68 i 88 godina i jedan iz Lučana 87 godina.  U trećem talasu korona epidemije u Moravičkom okrugu do sada je preminulo 380 osoba koje su lečene...