Bežao od policije, vozio pod dejstvom alkohola i bez dozvole

feb 3, 2022 | Hronika | 0 Komentara

Pripadnici saobraćajne policije u Gornjem Milanovcu isključili su sinoć iz saobraćaja dvadesetdevetogodišnjeg muškarca koji je upravljao vozilom „rover“ sa 2,14 promila alkohola u organizmu.

Vozač se prethodno oglušio o naređenje da se zaustavi, a policija ga je sustigla i zaustavila u Železničkoj ulici i utvrdila da vozi pod dejstvom alkohola i bez položenog vozačkog ispita.

Vozaču je zbog nasilničke vožnje određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

KORONA ODNELA JOŠ DVA ŽIVOTA

KORONA ODNELA JOŠ DVA ŽIVOTA

ČAČAK – NA kovid odeljenjima čačanske bolnice tokom protekla 24 sata preminula su još dva pacijenta. Reč je o Ivanjičanima starosne dobi 66 i 70 godina. U trećem talasu korona epidemije u Moravičkom okrugu do sada je preminulo 297 osoba koje su lečene od korone, od kojih je 213 iz ...
Opština Čajetina pionir u separaciji otpada u Srbiji

Opština Čajetina pionir u separaciji otpada u Srbiji

Foto: Opštinska uprava Čajetina – Marija Jeremić, pomoćnik predsednika opštine Čajetina – Projekat primarne selekcije otpada je nešto čemu težimo već godinama, i za šta se lokalna samouprava na čelu sa KJP “Zlatibor” Čajetina, uveliko pripremala. Podržani od strane Švedske...