Radničke sportske igre u maju, prijave do 15. aprila

mar 5, 2022 | Sport | 0 Komentara

Foto: GU Čačak

Grad Čačak i SC „Mladost“, u saradnji sa Forumom privrednika Čačka, organizuju Radničke sportske igre Grada Čačka od 15. do 22. maja 2022. godine, što je danas predstavljeno na konferenciji na medije. Na konferenciji su govorili pomoćnik gradonačelnika Miroslav Petković, Ivana Vukajlović predsednica OO RSI i Matija Bratuljević, v.d. direktora SC „Mladost“.

Na učešće na Radničkim sportskim igrama pozivaju se sve ustanove, preduzeća i preduzetnici sa teritorije grada Čačka. U svim sportovima se mogu prijaviti muške i ženske ekipe, a prijava počinje 2. marta i traje do 15. marta 2022. godine. Svi zainteresovani bi trebalo da se prijave u SC „Mladost“ ili putem mejla rsicacak@gmail.com. Prijave moraju biti popunjene isključivo u elektronskoj formi, a jedan takmičar može učestvovati u dva sporta. Svi koji žele da učestvuju na RSI bi trebalo da odrede vođu svoje ekipe, kao i naziv pod kojim će nastupati.

Na Radničkim sportskim igrama takmičari se mogu nadmetati u atletici, malom fudbalu, basketu, odbojci, stonom tenisu, pikadu, šahu, rukometu, badmintonu i streličarstvu.

Radničke sportske igre u maju, prijave do 15. aprila

Radničke sportske igre u maju, prijave do 15. aprila

Foto: GU Čačak Grad Čačak i SC „Mladost“, u saradnji sa Forumom privrednika Čačka, organizuju Radničke sportske igre Grada Čačka od 15. do 22. maja 2022. godine, što je danas predstavljeno na konferenciji na medije. Na konferenciji su govorili pomoćnik gradonačelnika Miroslav Petkovi...
ČAČANI NAJUSPEŠNIJI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU SIM

ČAČANI NAJUSPEŠNIJI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU SIM

Posle pet i po meseci, tokom kojih je organizovano više od 80 događaja, svečano je završena deveta sezona Dunav osiguranje Sportskih igara mladih. Prethodnih nedelju dana, najbolji SIMOVCI iz više od pedeset mesta širom Srbije, družili su se i takmičili u Vrnjačkoj Banji. Finalni turniri od...