U Čačku vozači sve bahatiji, njih trojica zadržani u pritvoru zbog alkohola, droge i nasilničke vožnje 

mar 10, 2022 | Hronika | 0 Komentara

ČAČAK – Pripadnici saobraćajne policije u Čačku isključili su juče iz saobraćaja trojicu vozača, dvojicu zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
Policija je u Ulici Vidosava Kolakovića zaustavila tridesetsedmogodišnjeg vozača„fijata“ koji je vozio pod dejstvom kokaina i amfetamina, dok je u Zablaću zatečen četrdesettrogodišnji vozač „renoa“ pod dejstvom kokaina, amfetamina i opijata.

Patrola je na putu Preljina – Užice, zbog nasilničke vožnje, iz saobraćaja isključila šezdesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom „reno“sa 2,07 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

JOŠ ČETIRI SMRTNA ISHODA U ČAČKU, NA LEČENJU 139 KOVID PACIJENATA

JOŠ ČETIRI SMRTNA ISHODA U ČAČKU, NA LEČENJU 139 KOVID PACIJENATA

ČAČAK – NA kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku za protekla 24 sata preminula su još četiri pacijenata, tri iz Čačka starosne dobi 53, 71 i 83 godine i jednoj iz Ivanjice (68). Dr Mihailo Luković, šef Radnog tima za praćenje širenja korona virusa u Čačku. Foto: Špijunka.rs U...
Prosvetari danas na ulicama, u školama nema nastave

Prosvetari danas na ulicama, u školama nema nastave

U znak protesta zbog nasilja u školama danas će biti obustavljena nastava u 46 mesta u Srbiji, najavila je predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) Jasna Janković na konferenciji “Stop nasilju u školama” ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu. Iz Sindikata obrazovanja Ča...