U pokušaju napada na prostorije SNS-a, oštećen butik u centru Čačka

mar 22, 2022 | Politika | 0 Komentara

Povodom sinoćnog incidenta na Gradskom šetalištu u centru Čačka, kojom prilikom je oštećena prodavnica obuće, oglasio se Gradski odbor Srpske napredne stranke u Čačku, čije saopštenje premosimo u celosti:

Tokom protekle noći za sada nepoznati počinilac je, pomoću velikih kamenih blokova, u pokušaju da razbije prostorije Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku, oštetio prostor naših vrednih komšija iz butika obuće ”Sara” na Gradskom šetalištu. Ovaj vandalski čin, koji pokazuje bolesnu mržnju prema liku i delu predsednika Aleksandra Vučića i Srpskoj naprednoj stranci, imao je za cilj da izazove strah i da nas pokoleba u našoj nameri da Srbiju i Čačak učinimo još lepšim mestom za život. Naravno, u pitanju je samo još jedan bezumni akt koji je napravio veliku materijalnu štetu našim komšijama, kojima ćemo pomoći da obnove svoj poslovni prostor.

Ljudski je zapitati se, da li je moguće da nečija patološka mržnja može ići toliko daleko da ne poznaje granice zdravog razuma? Do kada će naši sugrađani morati da trpe frustracije i gnev nesposobnjakovića, koji sopstvenim radom ne mogu da „naprave“ nešto po njima vredno i bitno. Ako je ovo njihov jedini način da se građanima privuče pažnja, a izgleda da jeste, onda smo mi iz Srpske napredne stranke sigurni u to da su naša politika i vizija predsednika Aleksandra Vučića jedini ispravan i zdrav put, kojim Srbija treba da ide. Srećom, Srbija se tim putem kreće već duže vreme i nema nameru da stane ili odustane. Građani dobro znaju da samo dela govore i da Srbija treba da ide putem budućnosti i napretka, a ne nazad u prošlost.

Poštovani sugrađani, budite uvereni da ne mogu oni da ruše toliko koliko mi možemo da gradimo, jer – zajedno možemo sve! Živela Srbija!

Gradski odbor SNS Čačak

U pokušaju napada na prostorije SNS-a, oštećen butik u centru Čačka

U pokušaju napada na prostorije SNS-a, oštećen butik u centru Čačka

Povodom sinoćnog incidenta na Gradskom šetalištu u centru Čačka, kojom prilikom je oštećena prodavnica obuće, oglasio se Gradski odbor Srpske napredne stranke u Čačku, čije saopštenje premosimo u celosti: Tokom protekle noći za sada nepoznati počinilac je, pomoću velikih kamenih bloko...
Todorović: Ne vidim nijedan opravdani razlog za nove blokade puteva

Todorović: Ne vidim nijedan opravdani razlog za nove blokade puteva

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku, Milun Todorović, oglasio se danas saopštenjem povodom današnje blokade Ibarske magistrale u Preljini. Saopštenje prenosimo u celosti: Danas su naši sugrađani, ali i mnogi putnici koji prolaze kroz Čačak, ponovo bili žrtve Đilaso...