Košarkaška legenda Radmilo Mišović domaćin Sabora trubača, nema naplate ulaska na Sabor

avg 1, 2022 | Društvo | 0 Komentara

Domaćin 61. Sabora trubača u Guči, koji će se ove godine održati od 5. do 7. avgusta, biće košarkaška legenda Radmilo Mišović, odlučili su članovi ovogodišnjeg Saborskog odbora.
– Radmilo je proslavljeni sportista iz našeg kraja. Kao što je proslavio čačansku košarku i bio vrhunski sportista, verujemo da će isto tako biti dobar domaćin. Inače je Radmilo veliki ljubitelj trube i vezan je za Dragačevo u kome ima dosta prijatelja – rekao je Milivoje Dolović, predsednik opštine Lučani.

Dolović je demantovao i navode pojedinih medija da će se ove godine naplaćivati ulaz na Sabor.

– Svake godine pred Sabor mi imamo takve dezinformacije u cilju depopularzcacije manifestacije. Ni ove godine nema naplate, ni parkiranja ni ulaza na Sabor. Međutim privatna lica imaju pravo da svoje parcele izdaju za potrebe parkinga, a lokalna samouprava na to nema uticaja – kazao je Dolović.

ĐENA VASILIĆ PODNELA OSTAVKU

Pored Vasilićke, ostavku podnela i njena potrpredsednica dr Nada Lazović ČAČAK – PREVIRANJA u čačanskom Crvenom krstu ne prestaju. Nakon tužbe sedmoro radnika ove humanitarne organizacije protiv sekretarke Biljane Davidović za mobing i posle fizičkog obračuna dvojice zaposlenih – Petra...