Na kovid odeljenju jedan pacijent, od 117 testiranih u Čačku 17 ima pozitivan nalaz testa

okt 21, 2022 | Društvo | 0 Komentara

Foto: Špijunka

Na svim kovid odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak hospitalizovan je jedan pacijent. U respiratornom centru i na respiratorima nema pacijenata.

U protekla 24 časa bio je jedan prijem, otpusta pacijenata nije bilo .

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je pet pregleda, od kojih su svi prvi.

Od 115 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 17, iz Gornjeg Milanovca od 81 uzorka pozitivnih je šest, iz Lučana od 19 uzoraka pozitivnih je četvoro i iz Ivanjice od 19 uzorka pozitivnih je 10.

Važno saopštenje:

Važno saopštenje:

U seriji eksplozija koje su se dogodile u kompaniji ,,Sloboda“ nije bilo ljudskih žrtava, niti povređenih. Nema razloga da građani budu zabrinuti. Evakuisano je 30 radnika kompanije i okolno stanovništvo. Na licu mesta su pripadnici vatrogasnih jedinica SVS i vatrogasne jedinice kompanije ...
Od 15. maja zbog radova zatvoren deo Ulice cara Dušana

Od 15. maja zbog radova zatvoren deo Ulice cara Dušana

Rekonstrukcija Ulice cara Dušana počeće 15. maja i trajaće do 14. jula, saopštili su iz JP “Gradac“. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvoren deo Ulice cara Dušana od raskrsnice sa Gospodar Jovanovom do Ulice kralja Petra I. Radovi će biti obeleženi adekvatnom signalizaci...