Uhapšen diler iz Čačka, policija pronašla municiju, heroin i kanabis

okt 28, 2022 | Hronika | 0 Komentara

ČAČAK – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su A. Đ. (41) iz Čačka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u vozilu, stanu i drugim prostorijama koje koristi A. Đ. pronašla oko 45 grama heroina, dve vagice za precizno merenje sa tragovima heroina i kokaina, manje količine kanabisa i lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, 208,5 grama supstance koja se koristi za uvećanje mase narkotika, kao i 29 metaka različitog kalibra.

Pronađena droga je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji.

Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

UPRAVNI ODBOR CRVENOG KRSTA SRBIJE RASPUSTIO ORGANE CRVENOG KRSTA ČAČAK

UPRAVNI ODBOR CRVENOG KRSTA SRBIJE RASPUSTIO ORGANE CRVENOG KRSTA ČAČAK

ČAČAK – Upravni odbor Crvenog krsta Srbije doneo je odluku da raspusti Skupštinu, Upravni odbor, Nadzorni odbor i komisije Crvenog krsta Čačak. Takođe, doneta je odluka i da se povlači saglasnost za imenovanje Biljane Davidović za sekretara Crvenog krsta Čačak.Organizacijom će do iz...
Preminuo dr Milorad Ranitović

Preminuo dr Milorad Ranitović

Nakon duže bolesti danas je u Čačku preminuo dr Milorad Ranitović, specijalista ortopedije sa traumatologijom. Dr Ranitović je rođen 1960. godine u Čačku gde je završio Gimnaziju. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1985. godine. Po završetku studija u Čačku je...