Zbog radova izmena režima saobraćaja u gradskoj zoni Čačka

nov 6, 2022 | Društvo | 0 Komentara

ČAČAK – U ponedeljak, 7. novembra, u okviru radova na nastavku izgradnje Bulevara vojvode Putnika, izvodiće se radovi na raskrsnici ulica Železničke i Lomine sa izmenjenim režimom saobraćaja.

Izmena režima obuhvata obustavu saobraćaja u Lominoj ulici u zoni raskrsnice sa Železničkom ulicom, zatim zabranu skretanja vozila iz Železničke ulice u Lominu, kao i skretanja iz Bulevara vojvode Putnika u Železničku ulicu.

Obilazak zone radova iz Lomine ulice odvijaće se ulicama Hajduk Veljkovom i Kuželjevom, odnosno Železničkom i Bulevarom iz suprotnog smera.

Navedena izmena režima saobraćaja biće na snazi do jutarnjih časova u četvrtak 10. novembra.

Izvor: Morava info

Povećana naknada za uređenje građevinskog zemljišta na Zlatiboru

Povećana naknada za uređenje građevinskog zemljišta na Zlatiboru

Foto: Špijunka Danas je održana 27. sednica Skupštine opštine Čajetina na kojoj su usvojene izmene planova rada za JP „Vodovod Zlatibor“ i JP „Gold gondola Zlatibor“, a doneto je, nakon objavljenog javnog oglasa, rešenje o otuđenje četiri parcele, od kojih su tri na Zlatiboru a jedna...
Tražimo hitnu intervenciju policije protiv Logvinova

Tražimo hitnu intervenciju policije protiv Logvinova

GrO SNS-a u Čačku najoštrije osudio napad na svog odbornika Jankovića Povodom ekskluzivne objave na našem portalu u vezi incidenta između Petra Jankovića, odbornika SNS-a i Igora Logvinova, oglasio Gradski odbor Srpske napredne stranke u Čačku. Ovo je prvi put posle našeg višednevnog izve...