Ko za Sretenje planira odmor u Trebinju, očekuju ga brojne pogodnosti

feb 4, 2023 | Ekonomija | 0 Komentara

Foto: Turistička organizacija Trebinja

„SRETENJE – VAŠ PRAZNIK – NAŠ GRAD“ naziv je kampanje kojom je za građane Republike Srbije omogućeno niz pogodnosti prilikom korišćenja turističkih usluga u Trebinju u Republici Srpskoj u periodu od 15. do 19. februara.

Kampanju realizuje Turistička organizacija Trebinja u saradnji sa predstavnicima javnog turističkog sektora, turističke privrede i nosilaca turističke ponude ovog grada povodom Sretenja, Dana državnosti Republike Srbije. Cilj je da se stanovnicima Srbije nizom pogodnosti ukaže posebna pažnja kako bi se motivisali da mini odmor u navedenom periodu provedu u Trebinju.

Za sve one stanovnike Republike Srbije koji u periodu 15-19. februar 2023. godine posete Trebinje biće upriličeno niz pogodnosti u vidu besplatnog parkinga na teritoriji grada, popusta u apartmanima, restoranima, konobama, vinarijama, besplatnih turističkih obilazaka grada, besplatnog ulaza u Muzej Hercegovine kao i pogodnosti kod korišćenja zatvorenog olimpijskog bazena.

Otkazana akcija suzbijanja komaraca u Čačku

Otkazana akcija suzbijanja komaraca u Čačku

Za danas zakazana akcija suzbijanja odraslih formi komaraca zaprašivanjem iz vozila sa zemlje, jutros je, na inicijativu rukovodstva preduzeća „Visan“, otkazana. Prema najnovijim vremenskim prognozama, koje se u značajnoj meri razlikuju od onih objavljenih sredinom sedmice, za popodne se na p...
Divlje životinje se odomaćile u prigradskim naseljima

Divlje životinje se odomaćile u prigradskim naseljima

ČAČAK – U naseljima na obodu grada na Moravi meštani sve češće susreću divlje životinje, koje se bez imalo straha šetaju kraj njihovih domova. Lisice, šakali, kune, jazavci, fazani, ježevi, pa i zmije otrovnice viđaju se skoro svakodnevno u Jezdini, Loznici, Topalovom brdu, u ljubićsk...