Čačak – nacionalna prestonica kulture na 44. Međunarodnom sajmu turizma

feb 23, 2023 | Društvo | 0 Komentara

Na 44. Međunarodnom sajamu turizma koji je danas otvoren u Beogradu Tutistička organizacija Čačka će promovisati aktuelnu ponudu, ali i čitav niz programa vezanih za nacionalnu prestonicu kulture.

Biće prikazani i promotivni filmovi, uz ukupnu turističku ponudu grada Čačka. Sa Turističkom organizacijom Čačka na sajmu će učestvovati i Specijalna bolnica za rehabilitaciju Atomska banja Gornja Trepča.

Posetioci sajma, prestavnici medija i organizatori putovanja biće u prilici da se tokom četiri dana trajanja sajma detaljno upoznaju sa ponudom na teritoriji grada Čačka, hotelskih i smeštajnih kapaciteta, kao i sa ponudom u oblasti zdravstvenog turizma, seoskog turizma i različitim tematskim programima kada je u pitanju predeo izuzetnih odlika Ovčarsko-kablarska klisura.

Novi turistički programi namenjeni organizatorima putovanja i posetiocima sajma, uz promotovini materijal i informacije o brojnim novim turističkim sadržijima, biće prestavljeni na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu.

Ove godine na Sajmu je najavljeno predstavljanje oko 350 izlagača iz 33 države. U hali 4, beogradskog sajma posetioci će moći da se upoznaju sa ukupnom turističkom ponudom Srbije, a u okviru štanda Turističke regije Zapadna Srbija, predstaviće se turistička ponuda Čačka.

Nevreme stiglo u Srbiju

Nevreme stiglo u Srbiju

Oblast od Alpa, preko zapadnog Balkana i Srbije do regiona Karpata do subote uveče (22.07.) očekuje jaka grmljavinska aktivnost. Razvoji superćelijskih oblaka lokalno će biti veoma snažni i brzopokretni (premeštaće se sa zapada-severozapada ka istoku) uz pojavu krupnog grada (> 5 cm u pre...
Ponovo radi Kvantaška pijaca u Ljubiću

Ponovo radi Kvantaška pijaca u Ljubiću

ČAČAK – OD četvrtka 15. aprila u Ljubiću ponovo radi Kvantaška pijaca. Pijačna vreva jutros je izostala, kako zbog hladnog vremena, tako i zbog epidemioloških mera, zbog kojih je i kupaca i prodavaca bilo manje no inače. Prema informacijama iz JKP „Komunalac“ Kvantaška pij...
Tražimo hitnu intervenciju policije protiv Logvinova

Tražimo hitnu intervenciju policije protiv Logvinova

GrO SNS-a u Čačku najoštrije osudio napad na svog odbornika Jankovića Povodom ekskluzivne objave na našem portalu u vezi incidenta između Petra Jankovića, odbornika SNS-a i Igora Logvinova, oglasio Gradski odbor Srpske napredne stranke u Čačku. Ovo je prvi put posle našeg višednevnog izve...