Mlada usred venčanja bacila burmu i pobegla uz pesmu ,,Skini prsten s desne ruke“

apr 3, 2023 | Društvo | 0 Komentara

Izvor: pinterest/ilustracija

U Gornjem Milanovcu, ali i celoj Šumadiji, još uvek se prepričava nesvakidašnja svadba sa koje je mlada pobegla ni manje ni više nego uz zvuke pesme „Skini prsten s desne ruke“ Šabana Šaulića.

Nevesta koja je trebalo da se uda za Milanovčanina je odjednom ustala, bacila burmu, a zatim pobegla u nepoznatom pravcu sa poklonima. 

Brojne zvanice još prepričavaju događaj koji se desio pre više godina i još ne mogu da se načude postupku nesuđene neveste.

– Svi smo bili zbunjeni. Sedeli smo tako još neko vreme očekujući da će mlada da se vrati, a kako se to nije desilo razišli smo se. Mladoženja je takođe bio snužden i neraspoložen, a kako i ne bi kada je doživeo takvu neprijatnost – priča jedan od gostiju koji je bio prisutan na veselju.

Milanovčani su tada prepričavali brojne verzije mladinog bekstva, počev da se s mladoženjom na dan venčanja posvađala, pa sve do onog da je zapravo sve vreme bila zaljubljena u drugog muškarca, međutim do danas pravi motiv nije otkriven. 

U malim mestima se ljudi međusobno poznaju, pa je mladoženjina rodbina pokušala da ga odgovori od te ideje upozoravajući ga na mladinu plahovitu prirodu, ali ih je on razuveravao rečima da se ona promenila. 

– Znali smo da je snajka već imala nekoliko brakova i vanbračnih veza iza sebe, ali niko nije mogao ni da pretpostavi šta će se desiti. Blago rečeno, bili smo šokirani. Usred slavlja je pokupila poklone i otišla u nepoznatom pravcu. Ne treba ni govoriti da je svadba završena istog momenta. Mladoženja nas je nekoliko meseci pre venčanja uveravao da se ona promenila i da joj se stare greške neće ponoviti – rekao je tada jedan od mladoženjinih rođaka.

Mladoženji tada nije bilo do priče, ali je dosta kasnije otvorio dušu u jednoj emisiji.

– Lično sam video da je pred odlazak je naručila pesmu i dala muzici 20 evra, a ta pesma je bila „Skini prsten s desne ruke“ od Šabana Šaulića – otkrio je mladoženja. 

Posle toliko vremena pomirio se sa tim i nikada nije kontaktirao nesuđenu nevestu.

– Šta da vam kažem, život ide dalje, neko kaže ko zna zašto je to dobro. Nakon njenog odlaska nisam je zvao, a i zašto bih kada mi je takav zadala takav udarac – zaključuje mladoženja.

Izvor: informer.rs

Ukradena dokumentacija Crvenog krsta u Čačku

Ukradena dokumentacija Crvenog krsta u Čačku

ČAČAK – U prostorijama Crvenog krsta u Čačku obijen je sef u kom se čuva finansijska i druga dokumentacija vezana za kompletno poslovanje ove organizacije. Provala je najverovatnije obavljena tokom noći, a slučaj je prijavljen policiji, koja je obavila uviđaj. Kako saznajemo, ulazna vr...
Građani blokirali Ibarsku magistralu u Preljini

Građani blokirali Ibarsku magistralu u Preljini

Foto: Spijunka.rs Nekoliko stotina građana čačanskog i milanovačkog kraja blokirali su danas Ibarsku magistralu u Preljini. Saobraćaj je obustavljen u 14 časova, nekoliko stotina metara ispred petlje auto-puta „Miloš veliki“. Kroz blokadu mogu da prođu vozila Hitne pomoći. Na pr...