Ruski ambasador u četvrtak u poseti Zlatiboru

apr 18, 2023 | Politika | 0 Komentara

U četvrtak, 20. aprila ambasador  Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko, će posetiti opštinu Čajetina. Tom prilikom on će obaviti nekoliko radnih sastanaka sa Milanom Stamatovićem, predsednikom opštine Čajetina, saopšten je iz kabineta predsednika opštine.

Tokom posete ambasadora planiran je obilazak Kancelarije za saradnju sa Ruskom Federacijom, kao i sastanak i razgovor sa privrednicima Zlatibora. 13.30 Kulturni centar Zlatibor Sastanak sa privrednicima Zlatiborskog okruga.

Agendom je predviđena poseta predsednika opštine Čajetina i ambasadora Ruske Federacije u Srbiji Kompaniji „Zlatiborac“.

Sve više pristalica ideja Zdrave Srbije

Sve više pristalica ideja Zdrave Srbije

Foto: Privatna arhiva Zdrava Srbija Čajetina, Kragujevac – Grupa građana „Moje komšije“ iz Kragujevca pristupila je kolektivno stranci Zdrava Srbija (ZS) zbog, kako su rekli, ideja koje zastupa ta stranka, prvenstveno u oblasti podrške povećanju nataliteta, očuvanja nacionaln...

ČAČAK – Savet penzionera Gradske organizacije Dveri u Čačku uputio je otvoreno pismo gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću. Saopštenje pezionera Dveri prenosimo u celosti: Poštovani gospodine Todoroviću,Znamo da znate da je svaki četvrti građanin ovog grada penzioner, jer ste na svak...