Tokom praznika sankcionisano 1.033 učesnika u saobraćaju, među njima i vozač (62) koji je prekoračio brzinu za 114 kilometara od dozvoljene

apr 18, 2023 | Hronika | 0 Komentara

Foto: Ilustracija Špijunka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, tokom vaskršnjih praznika, u pojačanoj kontroli saobraćaja otkrili su i sankcionisali ukupno 1.033 prekršaja.
Najviše je otkriveno prekršaja prekoračenja brzine 722, zatim 58 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa i 27 prekršaja nepropisnog korišćenja telefona u toku vožnje.
Saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja 68 vozača, od kojih 62 koji su vozili pod dejstvom alkohola i šest pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
U Katrzi, iz saobraćaja je isključen šezdesetdvogodišnji vozač „bmv“ koji je prekoračio brzinu za 114,3 kilometra, dok je u Mrčajevcima zaustavljen tridesetogodišnji vozač „alfa romea“ koji je vozio sa 2,23 promila alkohola u organizmu.
Takođe, saobraćajna policija je u Čačku zatekla četrdesetogodišnjeg vozača „škode“ sa 2,02 promila alkohola u organizmu, a u Lučanima šezdesetsedmogodišnjaka koji je upravljao „opelom“ sa 2,06 promila.

NA KOVID ODELjENjIMA PREMINULO TROJE

NA KOVID ODELjENjIMA PREMINULO TROJE

ČAČAK – JOŠ troje pacijenata preminulo je na kovid odeljenjima čačanske Opšte bolnice. Reč je o Čačaninu K.M. (71), pacijentkinji V.R. (68) iz Arilja i Ć.P. (52) iz Lučana.Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 136 p...