U toku proširenje Ulice Ilije Garašanina koja vodi do plaže i stadiona kraj Morave

apr 27, 2023 | Društvo | 0 Komentara

U Ulici Ilije Garašanina su u toku radovi na prošitenju i asfaltiranju kolovoza, gde je decenijama stambeni objekat stajao na polovini ulice i gde se saobraćaj odvijao naizmeničnim propuštanjem vozila.

Godinama je na ovoj lokaciji postojao problem skretanja iz Ulice Vojvode Stepe ka saobraćajnici koja vodi u naselje Košutnjak, odnosno na gradsku plažu i SC „Mladost“. Problem zgrade koja se nalazila na sred kolovozne trake posebno je za vozače bio izražen tokom leta i u vreme sportskih događaja, jer ova saobraćajnica vodi i do Gradskog stadiona.

-Nakon rešavanja imovinsko pravnih odnosa, objekat je eksproprisan i porušen. Izgradnjom kolovoza, ovaj problem će biti u celosti rešen na zadovoljstvo svih naših sugradjana, obzirom da se radi o značajnoj ulici koja vodi do Sportskog centra Mladost i Gradske plaže – kazao je Milan Bojović, direktor JP „Gradac“.

Nevreme stiglo u Srbiju

Nevreme stiglo u Srbiju

Oblast od Alpa, preko zapadnog Balkana i Srbije do regiona Karpata do subote uveče (22.07.) očekuje jaka grmljavinska aktivnost. Razvoji superćelijskih oblaka lokalno će biti veoma snažni i brzopokretni (premeštaće se sa zapada-severozapada ka istoku) uz pojavu krupnog grada (> 5 cm u pre...