Počela izgradnja terena sa veštačkom travom na Slobodinom igralištu

jul 13, 2023 | Društvo | 0 Komentara

Na igralištu FK „Sloboda“ u Čačku danas je počela izgradnja terena koji će biti prekriveni veštačkom travom. Nakon tri godine priprema koje uključuju idejno rešenje i projekte, oko 250 mladih fudbalera dobiće bolje uslove za treniranje.

  • Teren će biti dimenzija 90 x 45 metara, sa najsavremenijom i najkvalitetnijom podlogom, što će za 250 mladih fudbalera u FK Sloboda, raspoređenih u šest grupa, značiti sigurno bolje uslove za trening. Dobri uslovi će sigurno dati i bolje rezultate na takmičenjima – izjavio je Milun Todorović, gradonačelnik Čačka.
  • On je istakao da je ova investicija finansirana iz budžeta grada u iznosu od 36 miliona dinara. Nakon završetka radova FK „Sloboda“ imaće moderno igralište, a u najavi je i savremeno osvetljenje terena koje će omogućiti i treninge u večernjim i noćnim satima.
U prva tri dana Nove godine u Gornjem Milanovcu rođene tri bebe

U prva tri dana Nove godine u Gornjem Milanovcu rođene tri bebe

Foto: J. V. Prva beba rođena u gornjomilanovačkom porodilištu u 2022. godini je Vasilije Đorović. Mama Valentina porodila se prvog januara oko 18 časova i na svet donela dečaka teškog četiri kilograma i 100 grama. Nju je posetio Dejan Kovačević predsednik opštine Gornji Milanovac i uruč...
Troje Čačana izgubilo bitku sa koronom, juče 17 novozaraženih

Troje Čačana izgubilo bitku sa koronom, juče 17 novozaraženih

ČAČAK –  Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku u protekla 24 sata preminula su tri pacijenta. Bitku sa koronom izgubili su dve žene i muškarac iz Čačka. U četvrtom talasu pandemije u čačanskoj kovid bolnici preminulo je 258 pacijenata iz Moravičkog okruga – 185 iz Ča...